Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

CRUISE CONTROL PRESENTS DANIEL DELUXE (DNK)
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, 2017

Η ομάδα Cruise Control δημιουργήθηκε το 2017 και αποτελεί ένα νέο μουσικό δρώμενο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, συνδυάζοντας ήχους electro / outrun / synthwave με sci-fi και cyberpunk αισθητική.

Πρώτος διεθνής guest της ομάδας - για πρώτη φορά στην Ελλάδα - είναι ο Δανός παραγωγός Daniel Deluxe, που θα ολοκληρώσει την περιοδεία “Corruptor European Tour” στην Αθήνα, πριν κάνει μια εμφάνιση στο Amsterdam Dance Event 2017 και ξεκινήσει την περιοδεία του στην Αμερική.

Εμπνευσμένος από video games, ταινίες τρόμου και anime από την δεκαετία του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Daniel Deluxe ξεκίνησε την μουσική του καριέρα στα τέλη του 2013 στην Κοπεγχάγη. Συνδυάζοντας δυναμικά kicks και σκοτεινά basslines με μια μικρή δόση από french electro, ο Daniel Deluxe είναι ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς παραγωγούς της synthwave σκηνής.

Γεννημένος στη Μόσχα της Ρωσίας, ο Daniel έβρισκε πάντα ελκυστική την sci-fi / cyberpunk αισθητική της διαστημικής εξερεύνησης. Μεγαλώνοντας, πέρασε πολύ χρόνο στο παλιό διαστημικό μουσείο της Μόσχας. Αυτή η περίοδος της ζωής του είναι κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τον εμπνέει στο να μεταφράζει τις εικόνες των αναμνήσεων του σε ήχους.

Ένα κομμάτι της καλλιτεχνικής φιλοσοφίας του Daniel είναι ότι η μουσική του αποτελεί ένα τρόπο προσωπικής έκφρασης παρατηρήσεων, εμπειριών, συναισθημάτων και οπτικής ερμηνείας ενός σκοτεινού σύμπαντος. Αντλώντας έμπνευση από Prodigy, John Carpenter, Enigma, Justice και Daft Punk, ο Daniel θέλει να τελειοποιήσει κι άλλο τον ήχο του, ώστε να είναι άξιος διάδοχος των καλλιτεχνών που τον ενέπνευσαν.

Με support από το Aθηναϊκό ντουέτο Space Blanket που πια δε χρειάζεται συστάσεις για τους fan της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής και DJ set από τους Right Knider, Simos Ares και Sonny Crockett & The Mighty Robot, το πρώτο event Cruise Control θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο.

Line-up:
Daniel Deluxe (DNK)
Space Blanket
Right Knider
Simos Ares
Sonny Crockett & The Mighty Robot
συναυλία / dj set

Είσοδος: 6 Eυρώ προπώληση, 7 Eυρώ ταμείο.

Ώρα Προσέλευσης: 23.:00.


BIOS Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5
.


 

Περισσότερα θέματα


 • ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ DYBBUK
  Ξυπνά στην Αθήνα

  Tο πνεύμα του Dybbuk, που είχε ησυχάσει από τις 13 Μαΐου, ζωντανεύει και είναι έτοιμο να στοιχειώσει τις ψυχές των ζωντανών της Αθήνας, ξυπνώντας αισθήσεις σαν τις παραπάνω. Στρίβοντας στη στοά της οδού Σταδίου 7, την Πέμπτη, 12 Οκτώβρη, ετοιμάσου να εκτιμήσεις κι άλλες τέχνες εκτός από τη house μουσική.... συνέχεια
 • GAZI SPIRIT
  Ενα ιδιαίτερο και μοναδικό, μεθυστικό μείγμα χαλάρωσης και μιας υπέροχης βραδινής εξόδου

  Το κατάλευκο πέτρινο κτίσμα που σου θυμίζει έντονα τοπίο από κάποιο νησί του Αιγαίου, τα βράδια μετατρέπεται σε mini super club. Ονομάζοντας το νέο του εγχείρημα «Gazi Spirit», ο Στέφανος Ποριάζης (για πολλά χρόνια στην ομάδα του «Bolivar» ) αισθανόμαστε πως θέλει να μας γυρίσει στις εποχές που το Γκάζι... συνέχεια
 • ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ 2(ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)
  Ένα Stand Up Comedy Show

  Πέρυσι είπαν θα μείνουν για έξι παραστάσεις και έμειναν τελικά για τέσσερις (μήνες). Φέτος, λένε, θα μείνουν για 8 (παραστάσεις, όχι μήνες). Από την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου λοιπόν, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, δύο από τους καλύτερους Stand Up κωμικούς της γενιάς τους, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του six... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved