Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

PISSED-OFF KID - ΗΞΧ - LOUD SILENCE
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2019


Οι Pissed-Off Kid είναι ένα Weird Rock trio με βάση την Αθήνα. Πήραν το όνομα τους από τον, για κάποιους ήρωα, για άλλους εξτρεμιστή και για τρίτους μάρτυρα της Τρίτης Διαστημικής Εποχής, Pissed-Off Kid. Σκοπός του συγκροτήματος είναι η ανάλυση των συνθηκών υπό τις οποίες ένα τέτοιο άτομο ήρθε στην Ύπαρξη, και αν είναι δυνατόν, η δημιουργία κάτι Όμορφου μέσα από τη διαδικασία αυτή. Τώρα, με την κυκλοφορία του “I am your fault” βρίσκουν ένα λόγο παραπάνω να γιορτάσουν όλα τα λάθη και όλες τις αποτυχίες που τους έφεραν Εδώ.
Ανυπομονησία, Οργή, Θαυμασμός. Long Live the Kid.

Οι ΗΞΧ είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν ως ωμό γκαράζ ντουέτο το 2014. Μετά από αλλαγές προσωπικού, δύο ηχογραφημένες δουλειές και αρκετά λάιβ κατέληξαν στη σημερινή μορφή τους με δύο κιθάρες, μπάσο και τύμπανα το 2019. Η μουσική τους είναι ένα αλλοπρόσαλλο κράμα ψυχεδελικού ροκ εν ρολ με ποπ πανκ ευαισθησίες. Το πρώτο τους ομώνυμο EP κυκλοφόρησε ψηφιακά το καλοκαίρι του 17 και ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος τους με τίτλο «Procrastination Killed my Vibe» το Νοέμβριο του ’18 από τη νεοσύστατη Patari Records. Αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό μέσα σε ένα πρώην εργοστάσιο παπουτσιών στα προάστια της Αθήνας.

Οι Loud Silence είναι ένα ανερχόμενο, εκρηκτικό heavy rock trio. Μετρούν εμφανίσεις με μπάντες όπως οι Lionize, Breath After Coma, Void Droid και Hidden in the Basement, καθώς και στο Schoolwave 2017 λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP.

Έναρξη 20:00.

Είσοδος 5 Eυρώ.


6 D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
210 3210510

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ
    CoOpenAir Festival 11-12-13 Οκτώβρη στην ΒΙΟΜΕ

    ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΠΡΟΒΟΛΕΣ-ΕΚΘΕΣΕΙΣ-WORKSHOPS-ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ για ΠΑΙΔΙΑ-GRAFFITI-ART PERFORMANCE - Παζάρι παράγωγων(περισσότεροι απο 40 πάγκοι με όλων των ειδών τα προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητες) - Πολλές επιλογές για φαγητό (& vegan) – μπύρα (και από εκλεκτές μικροζυθοποιίες), κρασί, τσίπουρο και ρακή συνεταιριστικής παραγωγής, καφέδες Zapatistas και σνακ με προσεγμένα υλικά στην κουζίνα... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Συναυλίες

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved