Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

INTERNATIONAL JAZZ DAY
Τρίτη, 30 Απριλίου & Τετάρτη, 1 Μαϊου, 2019


Η ώρα της μεγάλης γιορτής για τους τζαζόφιλους της Αθήνας πλησιάζει και το The Zoo βρίσκεται ήδη στις επάλξεις, θέλοντας να χαρίσει στο μουσικόφιλο κοινό εμπειρίες ανάλογες με τους εορτασμούς της τελευταίας διετίας! Η International Jazz Day θα έχει και φέτος την τιμητική της στον χώρο που η ίδια η Unesco και το Herbie Hancock Institute of Jazz έχει επιλέξει να χρίσει ως επίσημο συνεργάτη του IJD στην Ελλάδα.

Το The Zoo μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τζαζ, επανέρχεται και φέτος με ένα διήμερο συναυλιών που θα γοητεύσει κάθε μουσικόφιλο και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, αφού θα συμμετάσχουν σε αυτό σημαντικοί μουσικοί και σχήματα από την εγχώρια τζαζ σκηνή!1η ΜΕΡΑ - Τρίτη, 30 Απριλίου:

20:30 Dennis Pol Acoustic
Quartet
21:30 Brothers From
Another Mother
22:30 Δημήτρης Παπαδόπουλος Quintet

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη του Πάσχα ,30 Απριλίου, ημέρα που εορτάζεται επίσημα η International Jazz Day, θα βρίσκονται στην σκηνή του The Zoo τρια σπουδαία τζαζ σχήματα που θα παρουσιάσουν ένα ωριαίο σετ το καθένα! Το γκρουπ του εξαιρετικά ταλαντούχου νεαρού κιθαρίστα Διονύση Πολυγένη, το κουιντέτο των Brothers From Another Mother με επικεφαλή τον εμβληματικό ντραμερ Σπύρο Παναγιωτόπουλο και το κουιντέτο το τρομπετίστα Δημήτρη Παπαδόπουλου, δεν αποτελούν απλώς «αντιπροσωπευτικά δείγματα» της εγχώριας τζαζ σκηνής, αλλά συγκεντρώνουν κορυφαίους μουσικούς από διαφορετικές γενιές κι αναδεικνύουν το δημιουργικό εύρος μιας μουσικής κοινότητας που «βράζει» από φρεσκάδα και ενέργεια.

Ωρα έναρξης 20:30
Γενική Είσοδος που ισχύει για όλα τα event της ημέρας 10€

Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Μπύρα, κρασί 3,5€


2η ΜΕΡΑ - Τετάρτη, 1 Μαϊου:

20:30 Τέρυ Βακιρτζόγλου & Κώστας Κωνσταντίνου
21:30 Τζένη Καπάδαη &
Χρήστος Μπαλαούρας
22:30 Yotam Silberstein
& Πέτρος Κλαμπάνης


Ανήμερα Πρωτομαγιά, η μεγάλη τζαζ γιορτή
συνεχίζεται με τρια πολύ ιδιαίτερα σχήματα που αναμένεται να μας χαρίσουν μυσταγωγικές στιγμές μουσικής απόλαυσης. Τρια ξεχωριστά ντουέτα που αναδεικνύουν την ομορφιά του μουσικού διαλόγου σε μια μοναδική συνάντηση επί σκηνής. Την βραδιά ανοίγει το ντουέτο της Τέρρη Βακιρτζόγλου και του κοντραμπασίστα Κώστα Κωνσταντίνου, την σκυτάλη παίρνουν η Τζένη Καπάδαη και o κιθαρίστας Χρήστος Μπαλαούρας, ενώ τον διήμερο εορτασμό της International Jazz Day κλείνει το ντουέτο του διεθνούς φήμης Ελληνα κοντραμπασίστα Πέτρου Κλαμπάνη και του παγκοσμίου φήμης Ισραηλινού κιθαρίστα Yotam Siberstein σε μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα!

Η τζαζ είναι παντού και το Τhe Zoo θα είναι πάλι παρών σε αυτή τη σπουδαία γιορτή με ένα διήμερο συναυλιών που κρατάει τον ποιοτικό πήχη της μουσικής πολύ ψηλά! Με τον τρόπο που μόνο εκείνο ξέρει που το έχει καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες μουσικές σκηνές της πόλης! 30 Απριλίου και 1 Μαίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κάτω Χαλάνδρι!

Ωρα έναρξης 20:30.

Γενική Είσοδος που ισχύει για όλα τα event της ημέρας 10€

Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 8€
Μπύρα, κρασί 3,5€


THE ZOO
Ζωοδόχου Πηγής 45
Χαλάνδρι Αττικής
210 6745375

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
    Ανακοίνωση Ακρόασης Χορωδών Σεπτέμβριος 2019

    Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για την κάλυψη θέσεων χορωδών με σύμβαση ορισμένου χρόνου για σοπράνο, άλτο, τενόρους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει: 1. Mία άρια από όπερα του W. A. Mozart 2. Μία άρια δικής τους επιλογής 3. Μία άρια σε διαφορετική γλώσσα από τις δύο προηγούμενες (κατά προτίμηση γαλλικά,... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Συναυλίες

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved