Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ATHENS EXTREME VOL. 1
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, 2019


Μετά από πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις και προβλήματα η Chaos & Hell Prod. είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το τελειωτικό line-up του πρώτου "Athens Extreme" που θα λάβει μέρος στον "Ναό" την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά θα παίξουν:

Οι Ιταλοί Haemophagus αποτελούν μία από τις πιο τίμιες και ποιοτικές μπάντες στο Ευρωπαϊκό underground death/grind metal στερέωμα. Έχοντας τρείς δίσκους και δέκα split κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους έρχονται να μας ταξιδέψουν στην καφρίλα τους. Δίσκοι όπως τα "Atrocious" και "Stream of Shadows" αποτελούν κειμήλια, μέρος των οποίων θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι Γερμανοί Cryptic Brood είναι μία πολύ ενεργή και ανερχόμενη death metal μπάντα που έχει ξεχυθεί ανά την ήπειρο προσφέροντας απλόχερα τον βλοσυρό τους ήχο στο Ευρωπαϊκό κοινό. Με τον δεύτερο δίσκο τους («Outcome of Obnoxious Science” ) να κυκλοφορεί λίγες μέρες μετά την συναυλία στην Αθήνα (ημερομηνία κυκλοφορίας η 22 Νοεμβρίου) θα φροντίσουν να καθιερωθούν ως μία από τις ανερχόμενες μπάντες του ιδιώματος.

Οι Rapture είναι μία εγγύηση για το ελληνικό underground. Death/thrash που τιμάει το κληροδότημα θρύλων όπως οι Dark Angel, Demolition Hammer, Sadus και τα live τους είναι πάντα απολαυστικά και γεμάτα ένταση. Ενώ ετοιμάζουν τον τρίτο τους δίσκο κάνουν ένα διάλλειμα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να μας κάνουν να «χορέψουμε» στους ρυθμούς τους.

Αν η ακραία μουσική για εσένα ξεκίνησε το 1981 και τελείωσε το 1986, αν οι Venom, Slayer, Metallica και Whiplash εκείνης της περιόδου είναι το Metal όλο για σένα τότε ξέρεις ότι οι Demolition Train είναι η μπάντα σου. Heavy / Speed και πρώιμο Thrash στα καλύτερα του!

Οι Decipher είναι μία μπάντα για την οποία θα μιλάμε στο μέλλον. Από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες, οι νεαροί κάφροι ετοιμάζουν το ντεμπούτο τους από το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα καλό δείγμα της μουσικής τους. Black metal με σοβαρές αναφορές death metal που αξίζει κάποιος να τσεκάρει και με το παραπάνω.

Καλή μεταλλική διασκέδαση!


TEMPLE
Ιακχου 17
11854 Γκάζι
210 3450930, 6979 417274

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ «TRAVELLER»
    Φωτογραφίες από το Θέατρο Ακροπόλ

    Ήταν μια βραδιά γεμάτη μουσική, εικόνες και συναισθήματα η πρώτη συναυλία του Γιώργου Περρή στο κατάμεστο Ακροπόλ τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Στη βραδιά με τίτλο Traveller που θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11, ο Γιώργος ξεδίπλωσε για άλλη μία φορά το ερμηνευτικό του ταλέντο και σήκωσε ένα κύμα αγάπης από... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Συναυλίες

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved