Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

SAVE A GREEK STRAY
"Black and White Party’’ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

H Save a Greek Stray, φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων, διοργάνωσε την Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2019, στον χώρο του Ecali Club, ‘’Black and White Party’’, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Save a Greek Stray.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε τους καλεσμένους και με τον δικό του τρόπο στήριξε το έργο της Save a Greek Stray: www.saveagreekstray.com.

Η Save a Greek Stray, έχει στόχο και όραμα τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Επιπλέον, προάγει την φιλοζωία και ιδιαίτερα την κυνοφιλία.

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα τους οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων της Save a Greek Stray:
• Εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο» : Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.
• Τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελαιώνα, Θηβών: Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.Παράλληλα, βοηθά τα σκυλιά να συνηθίζουν σε οικιακό περιβάλλον και καταρρίπτονται τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες υπό κράτηση και τα αδέσποτα ζώα.
• Πρόγραμμα Σκύλοι θεραπείας: Το πρόγραμμα υλοποιείται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και επικεντρώνεται στη συνεργασία σκυλιών θεραπείας με παιδιά και ενήλικες. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατάσταση των ασθενών ψυχικά και σωματικά.

Η είσοδος του χώρου διακοσμήθηκε με πορτρέτα σκύλων από τους: Αναστασία Καίσαρη, Γιώργο Πεφάνη, Έμιλυ Βαφεία, Χαλιώρη Έφη, Κώστα Αυγουλή, Μαρίνα Βερνίκου, Νικόλα Ζήκο, Ρόνη Σκεύη.

Μέγας Χορηγός της βραδιάς ήταν η MEDI PRINOU.
Την SGS υποστήριξαν επίσης οι Tito's Handmade Vodka, Kapopoulos FineArts, Lorvenn Hair Professionals, Panik Records, Λακιώτης Α.Ε, Digiprint, SkySpirits, The Ecali Club και Cooka’s Cookies.

www.saveagreekstray.com

 

Περισσότερα θέματα


  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ
    «Τα talent shows δεν με εκφράζουν»

    Η Μίνα Κότζα είναι μια νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια και όχι μόνο. Με αφορμή την τελευταίας της δουλεία, με τίτλο «Χίλιες Σιωπές», μιλάει στο Athens24 για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά και τα επόμενα σχέδιά της στο χώρο της μουσικής σκηνής. ATHENS24: «Από την λογοθεραπεία στο τραγούδι;... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved