Home > Πίστες > Πρώτο τραπέζι πίστα

ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ
«Δε θα μπορούσα να εμπνευστώ μακριά από την Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Βοζαΐτης είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ζάκυνθο ενώ στην Αθήνα βρέθηκε το 2003 για σπουδές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο single του από την Heaven, με τίτλο «Ένας Κόκκινος Μήνας». To Athens24 συναντήθηκε μαζί του και μίλησε για το νέο του εγχείρημα, τα talent shows, τις κριτικές, αλλά και το πώς μπήκε η μουσική στην ζωή του!


ATHENS24: «Πως έγινε και ξεκίνησε αυτό το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του τραγουδιού; Ήταν κάτι που το επεδίωξες»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν και μου άρεσε πολύ. Περνούσα ατελείωτες ώρες όταν ήμουν μικρός χαζεύοντας clips και ακούγοντας ραδιόφωνο. Με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω και έλεγα αυτό… Σαφώς και μετά από κάποια ηλικία, το επιδιώκεις είτε αυτοβούλως είτε σε βοηθούν να το κάνεις πραγματικότητα άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εσένα».


ATHENS24: «Παρά το νεαρό της ηλικίας σου το βιογραφικό σου είναι γεμάτο με σημαντικές συνεργασίες. Πως το εισπράττεις όλο αυτό»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Θα ήθελα πολύ να είναι γεμάτο με ακόμη περισσότερες! Κάτι για το οποίο πολεμάω σχεδόν κάθε μέρα. Είτε προσπαθώντας να γίνομαι όλο και καλύτερος, πάντα μελετώντας είτε πάλι με άσκηση και πολύ δουλειά. Θέλω να είμαι σεβαστός και αρεστός βεβαίως, αλλά για να κερδίσεις την εκτίμηση κάποιων σημαντικών ανθρώπων πρέπει να πασχίσεις πολύ».


ATHENS24: «Πως αισθάνεσαι με τις θετικές κριτικές που λαμβάνεις, έχει υπάρξει κάποια αρνητική κριτική που να σε στεναχώρησε»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Οι κριτικές των ανθρώπων είτε του χώρου είτε των ακροατών είναι πάντα σεβαστές και κατανοητές. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους και δεν πρέπει να αρέσεις σε όλους. Αυτό είναι και απόδειξη ότι τελικά κάτι κάνεις σωστά. Γενικότερα δεν με στεναχωρούν οι αρνητικές κριτικές, δεν δίνω πολύ σημασία. Ακόμη και όταν προέρχονται από ανθρώπους που εμπιστεύομαι και ξέρω ότι δεν είναι κακεντρέχειες, το συζητάω και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος μέσα από τα λάθη μου».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θαυμάζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Θαυμάζω πάρα πολλούς καλλιτέχνες και καθέναν από αυτούς ίσως και για ξεχωριστό λόγο. Για παράδειγμα τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για το ήθος του και τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει και ερμηνεύσει και την Νατάσσα Μποφίλιου για το θάρρος της γνώμης της και την έντονη προσωπικότητά της, η οποία την βοηθά να μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες».


ATHENS24: «Ποια είναι η γνώμη σου για τα talent shows; Εσύ θα έπαιρνες μέρος»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί και πολύ διεξοδικά το όλο θέμα. Απλά πιστεύω ότι είναι μια κίνηση που έχει να σου προσφέρει μια εφήμερη αναγνωσιμότητα για την οποία πρέπει να παλέψεις πολύ περισσότερο για να την διατηρήσεις. Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις την δουλειά σου και να σου δοθεί μια ευκαιρία παραπάνω , ακόμη και η πιο μικρή , αρκεί να μπορέσεις να προφυλάσσεις τον εαυτό σου από τις σειρήνες».


ATHENS24: «Θα έφευγες από την Ελλάδα για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Όχι δε νομίζω. Η Ελλάδα και οι άνθρωποί της είναι η μουσική μου. Μεγαλώνοντας αγάπησα υπερβολικά τον ελληνικό στίχο. Η Αθήνα, που ζούμε και παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο είναι πηγή έμπνευσης μας. Δε θα μπορούσα να εμπνευστώ μακριά από τον τόπο μας».


ATHENS24: «Πως προέκυψε η συνεργασία με την Heaven Music»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Μια συγκυρία γνωριμίας και θετικής αποδοχής της δουλειάς μας. Ο παραγωγός μας Koncept άκουσε τα δύο πρώτα singles που είχαμε έτοιμα για να κυκλοφορήσουν και μας πρότεινε να τα προτείνουμε στη Heaven Music, μια τολμηρή αρχικά κίνηση λόγω του είδους της μουσικής μας, η οποία όμως εξελίχθηκε στο να τα αγκαλιάσει και να μας προσφέρει μια «αγκαλιά» για τα νέα μας τραγούδια».


ATHENS24: «Τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο single σου με τίτλο «Ένας Κόκκινος Μήνας» σε μουσική Φώτη Ματζαρίδη και στίχους Στράτου Αλημπατέ. Μίλησε μου λίγο για το νέο σου αυτό βήμα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Το τραγούδι αυτό είναι μια εξομολόγηση για ότι θεωρείται πως έχει μεγάλη σημασία, όπως η αγνότητα των παιδικών χρόνων μας, η ανιδιοτελής αγάπη ενός κατοικίδιου και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και όλα αυτά κόντρα στους εφήμερους «μεγάλους έρωτες» που έρχονται και παρέρχονται και μας αφήνουν μετέωρους και στάσιμους κάθε μήνα που περνά, όπως συνηθίζει να τους αναφέρει ο στιχουργός του τραγουδιού, «Κόκκινους Μήνες». Είναι μια συλλογική δουλειά συναισθημάτων, τόσο του Φώτη Ματζαρίδη όσο και του Στράτου Αλημπατέ, που σε συνδυασμό με την δικιά μου ιδιοσυγκρασία, θα μπορούσες να πεις ότι δείχνει αυτό που είμαστε στην ψυχή μας, παιδιά που μεγαλώνουν και εμπνέονται από την πόλη και τους ανθρώπους στην οποία ζουν, την Αθήνα».


ATHENS24: «Έχεις κάποιο moto που σε χαρακτηρίζει και αν ναι ποιο είναι αυτό»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Χαμογέλα ειλικρινά σε όλα και όλους και όλα - όλοι θα σου χαμογελούν».


ATHENS24: «Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια»;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ:
«Αφού ξεκουραστούμε και γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, θα ετοιμαστούμε σιγά σιγά για την καινούργια season, για να παρουσιάσουμε την νέα μας παράσταση με την μπάντα μας σε μια μεγάλη μουσική σκηνή της Αθήνας.


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα


 • ΚΟΣ. Κ. - «ΡΕΠΟ»
  Νέο βίντεο out now!

  Νέο βίντεο για το ομότιτλο track του επερχόμενου δίσκου με τίτλο «Ρεπό» από τον κύριο Κ. Υπογράφει τους στίχους, τη μουσική, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία αφηγούμενος ένα όνειρο κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού ρεπό. Πρωταγωνιστεί η Άντα Παπαράπτη, οι συνοδοιπόροι μουσικοί Χαράλαμπος Sillyboy Κουρτάρας στο μπάσο, Γιάννης Bazooka Βούλγαρης... συνέχεια
 • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ feat. ΚΟΜΗΣ Χ
  «Απ' το βορρά μέχρι το νότο (MAD VMA 2019 VERSION)»

  Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού Βασίλης Καρράς συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ανατρεπτικό Κόμη Χ με αφορμή τα MAD Video Music Awards 2019 by Coca-Cola σε μια ολοκαίνουργια έκδοση της επιτυχίας του «Απ’ το βορρά μέχρι το νότο». Το τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε στον ομότιτλο δίσκο το 2015, έχει συμπληρώσει μέχρι σήμερα... συνέχεια
 • SNIK x TAMTA: “SENORITA”
  Official Music Video

  Όταν η rap συναντάει την pop, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι μοναδικό. Ο SNIK, ο no1 ράπερ της Ελλάδας και η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής δημιούργησαν το απόλυτο καλοκαιρινό track «Senorita», ένα τραγούδι που έχει γίνει viral από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του... συνέχεια
 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
  "Να Πιω Νερό Απ'Τα Χείλη Σου"

  Κυκλοφορεί από την Real Music το νέο τραγούδι του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή Γιώργου Μαργαρίτη με γενικό τίτλο "Να πιω νερό απ' τα χείλη σου" που συμπεριλαμβάνεται στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του ταλαντούχου δημιουργού - ερμηνευτή Νίκου Σαπουντζάκη! Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή της επίσης σπουδαίας φωνής Ζωής Παπαδοπούλου ενώ... συνέχεια


Last News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved