Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

09.11.2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ: Μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή μας αποκαλύπτεται και μας συστήνει το νέο της τραγούδι, «Καλύτερα Τώρα»

Όταν μιλάς για ταλέντο, ομορφιά, έντονη παρουσία πάνω στη σκηνή και γνήσια λαϊκή φωνή, τότε σίγουρα αναφέρεσαι στην Χριστίνα Καζαντζή:

Η νεαρή τραγουδίστρια με σπουδές στο Μουσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και συμμετοχή στο VOICE του 2016 – όπου και άφησε άριστες εντυπώσεις με την άψογη ερμηνεία της σ’ ένα ομολογουμένως δύσκολο αραβικό κομμάτι – πατάει γερά στα πόδια της και έχει συνεχώς ανοδική πορεία.

Με αφορμή το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες με τίτλο «Καλύτερα Τώρα», το Athens24 βρέθηκε κοντά της και μέσα από μια ζεστή και φιλική κουβέντα μάθαμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν για τη ζωή της και την καριέρα της.


ATHENS24: «Πως μπήκε η μουσική στη ζωή σου»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
« Η μουσική στην ζωή μου μπήκε από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησα να παίζω πιάνο και πήγαινα σε μουσικό σχολείο, όπως καταλαβαίνεις η μουσική για εμένα ήταν κάτι πολύ φυσικό. Ακολούθησαν οι σπουδές μου στο μουσικό πανεπιστήμιο και αργότερα μπήκε και το τραγούδι στην ζωή μου, όταν κάποιοι καθηγητές μου με προέτρεψαν να ασχοληθώ με αυτό».


ATHENS24: ««Καλύτερα τώρα» είναι ο τίτλος του νέου σου τραγουδιού, μίλησέ μας λίγο για αυτό».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Πρόκειται για μια pop μπαλάντα σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Διαμαντή. Το κομμάτι αυτό ήρθε για εμένα πολύ «φυσικά», το άκουσα στην αρχική του μορφή μόνο με την συνοδεία μιας κιθάρας και στην συνέχεια ο άνθρωπος που το ενορχήστρωσε, ο Σάκης Φράγκος, το φαντάστηκε στην τελική μορφή. Στην συνέχεια μέσω της «Click Platinum» ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, τόσο ακουστικά όσο και οπτικά, αφού έχει ήδη κυκλοφορήσει και το video clip σε σκηνοθεσία του Σάκη Φράγκου, δίνοντάς μας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω και το κοινωνικό μήνυμα που εμπεριέχει το τραγούδι, το μήνυμα αυτό απευθύνεται στα παιδιά με κινητικές ιδιαιτερότητες και θα τολμούσα να πω ότι και οι στίχοι του ρεφρέν έχουν ένα διπλό νόημα για εμένα. Στο ρεφρέν το τραγούδι λέει «Καλύτερα τώρα θα δεις που είναι ακόμα νωρίς καλύτερα τώρα κι ας σου φαίνεται ανηφόρα», για εμένα αυτό σημαίνει καλύτερα να προσπαθήσεις τώρα που είναι νωρίς και ας σου φαίνεται δύσκολο, να προσπαθήσεις για την ζωή σου, για την υγεία σου, τα όνειρά σου και ότι καλύτερο θέλεις για την ζωή σου. Στην συνέχεια του ρεφρέν μας λέει «Καλύτερα τώρα θα δεις που είναι ακόμα νωρίς καλύτερα ας δώσουμε ένα τέλος από τώρα» και αναφέρεται όχι μόνο στο τέλος μιας σχέσης αλλά σε αυτό που μας κρατάει πίσω και δεν μας αφήνει να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στην ζωή μας».


ATHENS24: «Η «Click Platinum» είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο της δισκογραφίας, που όμως έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Πως προέκυψε η συνεργασία»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Η γνωριμία με την εταιρεία έγινε μέσω του Μπάμπη Διαμαντή και πραγματικά πρόκειται για μια εταιρεία, η οποία έχει κάνει ένα πάρα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο χώρο. Αυτό που η «Click Platinum» προσφέρει είναι σοβαρότητα, ήθος και πάντα προσεκτικές δουλειές με αξιόλογα κομμάτια και καλλιτέχνες».


ATHENS24: «Μετά το «Καλύτερα Τώρα» έρχεται σύντομα και ο δίσκος»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψω κάτι, αλλά πάντα σκεφτόμαστε για το καλύτερο και φυσικά το επόμενο βήμα».


ATHENS 24: « Πως βλέπεις την Ελλάδα της κρίσης και πόσο έχει επηρεάσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Η Ελλάδα της κρίσης έχει επηρεάσει καταρχήν τους ανθρώπους, γιατί είναι πρώτα ανθρωπιστική κρίση και έπειτα επηρεάζει και όλους τους υπόλοιπους τομείς. Αναπόφευκτα λοιπόν επηρεάζεται και ο καλλιτεχνικός χώρος, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και όχι να αφήσουμε την «κρίση» να μας κάνει χειρότερους σαν ανθρώπους αλλά και να χειροτερεύσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα αυτού του τόπου».


ATHENS24: «Έχεις συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Θα ήθελες να μας αναφέρεις ενδεικτικά κάποια ονόματα»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως: Μπέσσυ Αργυράκη, Δάκης, Ελένη Ροδά, Ζανέτ Καπούγια , Άντζελα Δημητρίου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος και φέτος με τον Ζαφείρη Μελά».


ATHENS24: «Φέτος εμφανίστηκες στην «ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ» και συνεργάστηκες με Ζαφείρη Μελά, Δημήτρη Γιώτη και Γωγώ Ρωμαίου. Πες μας δύο λόγια για αυτή την συνεργασία»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Είχα την τύχη φέτος να εμφανίζομαι στην «ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ», μαζί με την υπέροχη ομάδα που προανέφερες και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνεργασία. Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένα όνομα – μία ιστορία, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής και ένα σχολείο για εμένα. Ένιωθα ότι κοντά του βρίσκομαι στο πανεπιστήμιο του λαϊκού τραγουδιού, έχει να σου δώσει πολλά, όχι μόνο σαν τραγουδιστής αλλά και σαν άνθρωπος. Ο Δημήτρης Γιώτης είναι και αυτός ένας εξαιρετικός τραγουδιστής αλλά και άνθρωπος και φυσικά η αγαπημένη μου Γωγώ Ρωμαίου, με την οποία είμαστε φίλες από παλιά. Μια υπέροχη φωνή, η οποία έχει «γράψει» την δική της πετυχημένη ιστορία στο μουσικό στερέωμα».


ATHENS24: «Έχεις μετανιώσει για την συμμετοχή σου στο VOICE, όπου σε είδαμε σε μια ξεχωριστή ερμηνεία σ’ ένα δύσκολο αραβικό τραγούδι; Θα ξαναπήγαινες σε κάποιο talent show»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι έδωσα το παρόν σε ένα διαγωνισμό και ότι εγώ πήρα μια τηλεοπτική εμπειρία και η κριτική επιτροπή και το κοινό μια εμπειρία από ένα κομμάτι διαφορετικό από άλλη ήπειρο. Πιστεύω ότι αυτό που η κριτική επιτροπή δεν μπόρεσε να κατανοήσει είναι το είδος αυτής της μουσικής, της pop αραβικής κουλτούρας. Το κομμάτι που επέλεξα να πω άνηκε σε αυτό το είδος και συνήθως τα κομμάτια που ακούγονται στα talent show είναι αγγλικά και ελληνικά. Θα μπορούσα να βγω με ένα ελληνικό κομμάτι, ήταν η δεύτερη επιλογή της επιτροπής αλλά μου ζήτησαν οι ίδιοι από την παραγωγή να κάνουμε κάτι το διαφορετικό και επειδή τα αραβικά τραγούδια τα γνωρίζω καλά πήραμε αυτή την απόφαση. Νομίζω ότι αυτές οι εμπειρίες είναι για μια φορά, δεύτερη όχι, τώρα θα κοίταζα να κάνω κάτι διαφορετικό, ποτέ δεν κάνω το ίδιο πράγμα δύο φορές».


ATHENS24: «Θα έφευγες από την Ελλάδα για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Θα πήγαινα για κάποια συναυλία σίγουρα αλλά για να μείνω μόνιμα στο εξωτερικό νομίζω ότι δεν θα το αποφάσιζα. Δεν μπορώ να σου πω ότι το αποκλείω τελείως σαν ιδέα, όμως θα μου ήταν πολύ δύσκολο να εγκαταλείψω αυτή την όμορφη χώρα».


ATHENS24: «Έχεις κάποια φράση που σε εκφράζει και αν ναι ποια είναι αυτή»;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποια φράση που να με εκφράζει. Η κάθε μέρα είναι διαφορετική για εμένα, μια ευκαιρία για νέα πράγματα, όποτε δεν υπάρχει κάτι που να το επαναλαμβάνω καθημερινά ως moto».


ATHENS24: «Μίλησε μου λίγο για τα μελλοντικά σου σχέδια».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ:
«Αυτή την περίοδο έχω ρίξει όλο μου το βάρος στο νέο μου τραγούδι, «Καλύτερα Τώρα»».


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα


 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  Ο «4th Lycabettus Run» είναι γεγονός

  Ο γύρος του Λυκαβηττού επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά για τους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο. Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St. George Lycabettus Hotel προκηρύσσουν τον αγώνα δρόμου μέσα στον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού. Πρόκειται για έναν αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού και φέτος... συνέχεια
 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  «Ελευσίνα - Τα Μεγάλα Μυστήρια» στο Μουσείο Ακρόπολης

  Μία έκθεση για τα σημαντικότερα Μυστήρια του αρχαίου κόσμου, τα Ελευσίνια, εγκαινιάζεται την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Μουσείο Ακρόπολης. Η νέα περιοδική έκθεση του Μουσείου, που θα λειτουργήσει για το κοινό από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και η οποία παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη... συνέχεια
 • ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
  Αναχώρηση για Παρίσι 15:17 (The 15:17 to Paris)

  Ήταν απόγευμα της 21ης Αυγούστου του 2015 όταν όλος ο κόσμος παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα μια σοκαριστική είδηση. Το τρένο Thalys #9364, με προορισμό το Παρίσι δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση, που όμως απέτρεψαν τρεις θαρραλέοι νέοι Αμερικανοί που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Κριτική: Η ταινία ακολουθεί την πορεία της ζωής των φίλων,... συνέχεια
 • ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ
  «Δείπνο ηλιθίων» στο Θέατρο Κάππα

  Το Θέατρο Κάππα βρίσκεται στην οδό Κυψέλης 2 στην Κυψέλη και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα θέατρα στην Αθήνα με άρτιο εξοπλισμό. Έχει ήδη μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με παραστάσεις που κυριολεκτικά ξεπουλάνε όλα τα εισιτήριά τους καθημερινά. Αυτό το διάστημα φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά και με μεγάλη... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved