Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

04.10.2018

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Isabella Rossellini έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του show «Green Porno», το οποίο ήταν βασισμένο στη δημοφιλή σειρά Sundance Channel, η Isabella Rossellini παρουσιάζει για μία ακόμη φορά την έμπνευση μιας γυναίκας από το ζωικό βασίλειο. Ένα ολοκαίνουργιο one - woman show και μια εντελώς νέα εμπειρία για το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η νέα της αυτή παράσταση έχει τον τίτλο «Link Link» και έρχεται το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για μία και μοναδική παράσταση.

Η ίδια μιλώντας για την νέα της αυτή παράσταση λέει χαρακτηριστικά: «Το «Link Link» είναι σχεδόν παρόμοιο με τον άλλο μου μονόλογο. Είναι εικονογραφημένη με σύντομες κωμικές στιγμές μου στο σπίτι, ταινίες, φωτογραφίες και, φυσικά, τα σχέδια μου… Αυτή τη φορά θα μοιραστώ τη σκηνή με τον Πάνα, το εκπαιδευμένο μου σκυλί. Δεν μπορώ να έχω επί σκηνής όλα τα ζώα για τα οποία θα μιλήσω στη παράσταση, οπότε ο Παν και εγώ θα μεταμφιεστούμε και θα ερμηνεύσουμε αρκετά διαφορετικά είδη ζώων… Θα σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με το μυαλό των ζώων, τη νοημοσύνη και τα συναισθήματα. Θα ερμηνεύσω όμως και πολλούς ανθρώπινους ρόλους. Θα γίνω ο φιλόσοφος Αριστοτέλης και θα σας υπενθυμίσω ότι «στη φύση όλα είναι χρήσιμα». Θα μεταμορφωθώ στον μεσαιωνικό φιλόσοφο Καρτέσιο, στον ερευνητή και φιλόσοφο Κάρολο Δαρβίνο και σε πολλούς άλλους, και θα τους φέρω στην παρέα μας καθώς όλοι θα συζητούν για την ουσία των ανθρώπινων όντων και για τις διαφορές που μας διακρίνουν από τα «άγρια» ζώα. Περίπου 150 χρόνια πριν, ο Δαρβίνος, με τη θεωρία του περί εξέλιξης, συνέδεσε τους ανθρώπους με τα υπόλοιπα πλάσματα αποδεικνύοντας ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ ζώων και ανθρώπων. Όπως ανέφερε: «Δεν είναι τα πιο δυνατά είδη που επιβιώνουν ή τα πιο έξυπνα, αλλά αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις αλλαγές. Γιατί στη μακριά ιστορία της ανθρωπότητας και του ζωικού βασιλείου, όσα είδη έμαθαν να συνεργάζονται και να αυτοσχεδιάζουν πιο αποτελεσματικά είναι αυτά που επικράτησαν…» Αλλαγή, συνεργασία, αυτοσχεδιασμός! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ελάτε να ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη αγάπη για τη ζωή και τη φύση! Γεμάτη χιούμορ, μουσική, ποίηση, συναισθήματα και μαγεία. Όπως λέει και ο ποιητής Καρλ Σάντμπεργκ: «Η τέχνη είναι σαν τη ζωή. Είναι το ημερολόγιο που κρατάει ένα θαλάσσιο πλάσμα που ζει στη στεριά και που θα ήθελε να πετάξει. Τίποτα δεν συμβαίνει, αν πρώτα δεν ονειρευτούμε...»

Η Isabella Rossellini είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και μοντέλο. Είναι κόρη της Σουηδής ηθοποιού Ingrid Bergman και του σκηνοθέτη Roberto Rossellini. Έχει υπάρξει για πολλά χρόνια μοντέλο της Lancôme ενώ θεωρείται και η μούσα του David Lynch, ο οποίος και την καθιέρωσε στον χώρο την υποκριτικής με την ταινία «Blue Velvet».


Πότε:
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 21:00 (Η παράσταση διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους)

Τιμές Εισιτηρίων:
Φοιτητές, άνεργοι, 65+, πολύτεκνοι (Ζώνη Ε): 18€, Ζώνη Ε: 24€, Ζώνη Δ: 30€, Ζώνη Γ: 36€,
Ζώνη Β: 42€, Ζώνη Α: 48€, Διακεκριμένη Ζώνη: 60€

Που:
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 – 7282333----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved