Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

11.07.2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ: «Πιστεύω πως όλα γίνονται με θετική σκέψη και υπομονή»
Είναι νέα, όμορφη και πολυτάλαντη. Η Μαρίνα Μπασέτα είναι ηθοποιός και αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Πρόσκληση» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νεκτάριου Χατζαντώνη. Παρόλο το φορτωμένο της πρόγραμμα, το Athens24.gr την συνάντησε και είχε μαζί της μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.


ATHENS24: «Είσαι ένας άνθρωπος πολυπράγμων. Πως κατορθώνεις να ανταπεξέρχεσαι σε όλους αυτούς τους δημιουργικούς τομείς μέσα στην καθημερινότητά σου»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Τα καταφέρνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή! Είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί ζωής που αν γινόταν θα ήθελα να ήμουν σε 3 μέρη ταυτόχρονα, για να κάνω τις δουλειές μου (γέλια). Πάντως πιστεύω πως όλα γίνονται με θετική σκέψη και υπομονή»!


ATHENS24: «Πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα του σήμερα για έναν δημιουργό να πραγματοποιήσει το όραμά του»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Όσο και στο εξωτερικό! Παντού και πάντα αυτή η δουλειά έχει τις δυσκολίες της, θέλει κόπο πείσμα υπομονή γερό στομάχι, μελέτη και τρέξιμο . Τίποτα δεν έρχεται απλόχερα, καθώς υπάρχει και τόσο μεγάλη πληθώρα ηθοποιών και πλέον οι δουλειές είναι μετρημένες. Αυτός είναι και ένας λόγος παραπάνω να μην υπάρχει η ανάλογη αξιοκρατία».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιος ρόλος που ξεχωρίζεις στη μέχρι τώρα πορεία σου ή κάποιος που θα ήθελες να παίξεις στο μέλλον»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Ότι έχω κάνει μέχρι τώρα, όλοι οι ρόλοι μου έδωσαν μαθήματα. Αυτός που θα μπορούσα να ξεχωρίσω είναι ο ρόλος της Έλντας από τον «Ποπολάρο» του Γ. Ξενόπουλου, που είχα και την τύχη μα με σκηνοθετήσει η μεγάλη κυρία του θεάτρου, Έλλη Βοζικιάδου. Θα ήθελα πολλά να κάνω μέλλον και ελπίζω να τα καταφέρω. Μια ηρωίδα που θα ήθελα να υποδυθώ είναι σίγουρα η Έντα Γκάμπλερ».


ATHENS24: «Αυτή την περίοδο σε βρίσκουμε στον «πυρετό» των γυρισμάτων για τη σειρά «Πρόσκληση». Πες μου λίγα λόγια για αυτό, ποιος ο ρόλος που υποδύεσαι»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Ναι και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για πολλούς λόγους που είμαι σε αυτό το cast της «Πρόσκλησης». Υποδύομαι τη Ναταλία Κέρμαν, ένα κορίτσι δυναμικό, έξυπνο, που δεν μπορεί κανένας να την ξεγελάσει, κακομαθημένο, που αυτό που θέλει έχει μάθει να το διεκδικεί και να το παίρνει. Η Ναταλία είναι κόρη του γνωστού μεγαλογιατρού Αλέξανδρου Κέρμαν και έρχονται στην Ελλάδα για μια δεξίωση… Η συνέχεια σε λίγες μέρες»!


ATHENS24: «Η συνεργασία με τον Νεκτάριο Χατζαντώνη πως προέκυψε»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Πήρα μέρος στην audition που έκανε, έτσι γνωριστήκαμε και είμαι ευτυχής που με επέλεξε για το ρόλο της Ναταλίας. Ο Νεκτάριος είναι ένα χαρισματικό παιδί, έχει φοβερή πένα και σκηνοθετική ματιά. Είναι πάντα συνεργάσιμος και στα κάνει όλα εύκολα, πραγματικά τον αγαπώ πολύ»!


ATHENS24: « Πότε και που αναμένεται να δούμε την σειρά»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Ερχόμαστε στις 22 Ιουλίου στο κανάλι (YouTube) Invitation, μην μας χάσει κάνεις! Φυσικά μπορείτε να μας βρείτε και να μαθαίνεται νέα μας στην σελίδα μας στο facebook (Πρόσκληση – Prosklisi)».


ATHENS24: «Εκτός από την «Πρόσκληση», που αλλού σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Είμαι σε περιοδεία με τα έργα «Ποπολάρος» του Γ. Ξενόπουλου ως Έλντα, στο «Πρίγκιπα Βάτραχο» των αδερφών Γκριμ ως Λουΐζα και σε μια παράσταση κουκλοθέατρο, όλα σε σκηνοθεσία της κ. Έλλης Βοζικιάδου».


ATHENS24: «Έχεις κάποια φράση που σε εκφράζει και αν ναι ποια είναι αυτή»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Με εκφράζει η τρέλα μου (γέλια) αλλά αν θες φράση θα σου πω «alma libre» (ελεύθερη ψυχή), το έχω μάλιστα και σε tattoo».


ATHENS24: «Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους νέους ηθοποιούς»;

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΣΕΤΑ:
«Να μην χάνουν την πίστη στα όνειρά τους, να πολεμάνε γι αυτά και να δουλεύουν σκληρά».


------------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved