Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

12.09.2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ: «Τα talent shows δεν με εκφράζουν»
Η Μίνα Κότζα είναι μια νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια και όχι μόνο. Με αφορμή την τελευταίας της δουλεία, με τίτλο «Χίλιες Σιωπές», μιλάει στο Athens24 για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά και τα επόμενα σχέδιά της στο χώρο της μουσικής σκηνής.


ATHENS24: «Από την λογοθεραπεία στο τραγούδι; Πως προέκυψε αυτή η αλλαγή»;

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Το μεγάλο «μπαμ» θα έλεγα πως έγινε ένα καλοκαίρι στην Νάξο, όπου ήμουν διακοπές με τρεις φίλες μου και τραγουδούσα ασταμάτητα μέρα και νύχτα. Δεν είναι ακριβώς αλλαγή αλλά ένας συνδυασμός θα έλεγα, καθώς η λογοθεραπεία είναι ένας από τους λόγους που ξεκίνησα τα μαθήματα φωνητικής. Σημαντικός λόγος υπήρξε επίσης και ο κ. Λουκάς Μοσχος, ένας εξαιρετικός γιατρός (ΩΡΛ), ο οποίος μου αφαίρεσε έναν πολύποδα από τις φωνητικές χορδές και στην ουσία μου ξαναχάρισε φωνή»!


ATHENS24: «Ο αδερφός σου, ο Γιάννης Κότζας, είναι ηθοποιός και ασχολείται χρόνια με την μουσική. Πόσο σε βοήθησε στο νέο σου αυτό εγχείρημα»;

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Πράγματι ο αδερφός μου ασχολείται χρόνια με την μουσική και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Η αλήθεια είναι ότι ήταν το «κουπλέ» μου στην απόφαση αυτή»!


ATHENS24: Τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σου πως αντέδρασαν όταν τους είπες πως θα ασχοληθείς με την μουσική;

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου δεν γνώριζαν για την μουσική μου ενασχόληση. Τα έμαθαν όλα όταν η εταιρεία «whatch me on» ολοκλήρωσε το video clip του τραγουδιού «Χίλιες Σιωπές», το οποίο ήδη έχει ανέβει στο YouTube. Τότε ήταν που το παρουσίασα στους γονείς μου και μάλιστα στην αρχή δεν πίστευαν ότι είμαι εγώ. Τους άρεσε πολύ – αν και εκ τότε δεν μου ζήτησαν ξανά να το ακούσουν (γέλια) – και με συμβούλεψαν να συνεχίσω αυτό που κάνω, καθώς και τα μαθήματα φωνητικής με την υπέροχη δασκάλα μου, Βαγγελίτσα Γιαμαίου».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θαυμάζεις και θα που θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί του»;

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Θαυμάζω αρκετούς καλλιτέχνες και θα συνεργαζόμουν με μεγάλη μου χαρά με οποιονδήποτε έντεχνο καλλιτέχνη. Ξεχωρίζω όμως ιδιαίτερα την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Ελεονώρα Ζουγανέλη».


ATHENS24: «Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ολοένα και περισσότερα talent shows; Εσύ θα έπαιρνες μέρος»;

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Τα talent shows δεν με εκφράζουν! Αν πήγαινα θα το έκανα μόνο για την προβολή και αυτό με μεγάλο ρίσκο, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να σε πάει ή πολύ ψηλά ή να σε «πατώσει». Όπως είχε πει και ο Μπάμπης Στόκας πέρι talent shows: «σταριλίκια μέσα σε τρείς νύχτες δεν έχουν νόημα» και συμφωνώ απόλυτα μαζί του».


ATHENS24: «Αν σου δινόταν η ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο του τραγουδιού στο εξωτερικό, θα έφευγες από την Ελλάδα»;

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Η αλήθεια ήταν πως αν επρόκειτο για μια τόσο μεγάλη ευκαιρία θα έφευγα από την Ελλάδα, αλλά σίγουρα όχι για πάντα, καθώς δεν μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα την πανέμορφη χώρα μας»!


ATHENS24: «Μίλησε μου λίγο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Τι θα δούμε από εσένα στην συνέχεια».

ΜΙΝΑ ΚΟΤΖΑ:
«Έχει γίνει μια ωραία αρχή και έπεται και συνέχεια. Υπάρχουν κάποιες πολύ αξιόλογες προτάσεις, μάλιστα οι δύο από αυτές θα υλοποιηθούν σίγουρα, αφού με εκφράζουν και με κάνουν να είμαι «εγώ». Πραγματικά το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα σε αυτή την δουλειά είναι να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα και να είμαι ο εαυτός μου».----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved